Cercar en aquest blog

dissabte, 24 de març del 2012

de què parlo?


No sé per on començar. Tinc 1250 caràcters i un munt de temes esperant.

Podria especular sobre el fet que en el suplement dels 30 anys d’aquest periòdic la cultura hi tingui un pes més aviat migrat i no hi ha ni una secció ni una ratlla sobre el teatre o les arts visuals o plàstiques, quan sí que n’hi ha per la literatura i la música, que han tingut una evolució i una transcendència del mateix ordre que aquelles dues.

Podria parlar de la trista actuació de la presidenta del gremi de llibreters aquest Sant Jordi a Vic, i de l’encara més trist acatament cec de l’ajuntament a la seva proposta de només deixar muntar parades a través de llibreries, menyspreant autors, petits editors, associacions o grups que editen llibres o revistes, menyspreant la tradició i la dinàmica social, que són, al capdavall, allò que està a la base del seu negoci, i focalitzant els problemes del gremi en un punt llunyà dels problemes reals i de base.

Podria provar d’entendre les raons de fons d’un munt d’actuacions municipals: en urbanisme, en educació, en cultura, en equipaments, en la campanya del civisme... Podria, però de moment em sembla que més m’estimo no provar d’entendre, no arribar a les raons de fons. A vegades la llum porta a llocs que poden fer por.


02 - 05 - 2008


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada