Cercar en aquest blog

dimecres, 18 d’octubre del 2017

Marc Comas


No crec que es pugui fer encara un balanç definitiu de l’any de Vic Capital de la Cultura Catalana. Eufòries a part, caldrà temps per sospesar-ne amb fonament l’impacte real en el teixit i l’activitat cultural de la ciutat i la comarca.

Ara bé, hi ha alguns elements de la valoració que ja es poden fer amb tota certesa. I segurament un dels més clars i amb més consens és el treball eficaç i incansable de Marc Comas, tècnic de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vic i coordinador de VICCC.

Amb una alta precarietat de personal a la regidoria, i amb una baixa no coberta des dels primers mesos, la dedicació de Comas, secundat per Joan Casas, ha estat clau en pràcticament totes i cada una de les més de quatre-centes activitats de l’any.

Tant al despatx com en tota mena de reunions per tota mena de temes, s’ha passat un any dissenyant, organitzant, coordinant, resolent contínuament problemes i imprevistos (i fent milers de telefonades). Se l’ha pogut veure a tot arreu, amb discreció, excedint en molt el seu horari contractual, fent feines que no li pertocaven, dormint poc, descuidant els seus, sempre preocupat i a punt.

Comas ha estat un actiu essencial per VICCC i ho haurà de ser perquè tot aquest any fructifiqui i acabi de tenir sentit.


publicat el 30 de desembre de 2016


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada