Cercar en aquest blog

dimecres, 18 d’octubre del 2017

al centre de Manlleu


No voldria que aquest fos un altre dels molts articles que s’han escrit parlant de la reobertura del Teatre Centre de Manlleu i que al cap del temps, amb tot aturat, han resultat ben ridículs.

Aquesta és una història tan llarga com exemplar. Exemple de tossuderia i de fe. Si, a la fi, en els terminis que ara s’anuncien (que no són curts) s’inaugura el nou teatre, serà irrenunciable un agraïment públic i ben manifest a una quanta gent que des de fa deu anys (i més) hi han posat més que el coll i més que paciència i feina. Perquè no n’hi ha prou amb l’amor al teatre i a la cultura; calen fets i resistència, que és el que hi ha hagut.

Deu anys de provisionalitat i precarietat podrien haver fet claudicar a molts. Però en aquest cas no ha estat així i s’han anat conservant una realitat i una tradició importants i que han donat grans fruits a la comarca i al país. 

Ara bé, un compromís verbal és només un compromís verbal. Sabem que les paraules volen (encara que siguin de conseller en precampanya). I aquestes poden volar empeses per mil-i-una raons que potser semblarien lògiques però que serien del tot injustes i desraonades.

Manlleu, tota la ciutat, es mereix i necessita aquest teatre. I la comarca. I el país. I tan aviat com es pugui.


publicat el 18 de juny de 2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada